Начало           Свържете се с нас     


Настояще
Споделете във ФБ

Намерете ни във ФБ


Проекти

Рождественски маратон за доброто 2010



Р Е З У Л Т А Т И

Приключи първият рождественски маратон за доброто.

Както се очакваше, Зорничка, Станислав и Живко от 6 в клас на варненското СОУ „Любен Каравелов” с учител по БЕЛ г-жа Галина Кузманова пресякоха финала.

Журито отличи като най-добри следните техни съчинения:

  1. Обичай ближния както себе си!
    от Зорница Желева Георгиева
  2. Моите котета
    от Станислав Димитров Стайков
  3. Не прави това, което не искаш на теб да правят!
    от Живко Руменов Йорданов

Благодарим на всички участници, вярваме в силите на кандидат-маратонците, радваме се на постиженията на отличените Зорничка, Станислав и Живко и очакваме рождественският маратон за доброто през 2011 да роди маратонец победител.

На всички малки и големи участници, на техните помощници и вдъхновители пожелаваме да срещнат тихата и свята нощ на Христовото Рождество с най-обичаните хора, а Коледа – с най-веселите и сърцати роднини и приятели.

И още. Съчиненията са публикувани в автентичния си вид. Променихме само едно изречение. Цялото съчинение на Станислав водеше към него. Написахме го, защото творбата сама го казва.

Ще добавим и друго. За да стане книжка от такива текстове, трябва да се свърши много работа. От авторите и от издателския екип. За да празнуваме на Лазаровден премиера на "ИГРАЧКА_ПЛАЧКА_2_2010", трябва отрано да разпределим задачите и да направим графика, така че търсим съставител, илюстратор, редактор, коректор, специалист по предпечат и оферти за печат. Очакваме ги на познатия адрес: prolitera67@gmail.com.

Накрая:) Игнажден е, добрата вест е желан полазник, зарадвайте й се допълнително:)



Към началото на страницата

© 2008-2019, Варненска литературна школа за ученици - Всички права запазени Сайтът е изграден от BGpro.com